E-mailprocedure : E-mailprocedure: Doorgang commissie-activiteiten EZK komende week (25-28 januari)

De vergadering is geweest

20 januari 2021
14:00 uur
Geachte Leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
De extra procedurevergadering van uw commissie over het al dan niet controversieel verklaren van zaken als gevolg van het aftreden van het kabinet zal plaatsvinden op dinsdag 26 januari 2021. In die week (25-28 januari) staan twee rondetafelgesprekken gepland. In verband met het scheppen van duidelijkheid voor de genodigden van deze rondetafelgesprekken verzoek ik u, vooruitlopend op de extra procedurevergadering, aan te geven of deze rondetafelgesprekken doorgang kunnen vinden. Het betreft de volgende twee activiteiten:
 
  • Rondetafelgesprek Regionale Energiestrategieën op woensdag 27 januari van 14.00 tot 16.30 uur.
  • Rondetafelgesprek Perspectief voor ondernemers in coronatijd door middel van fieldlabs op donderdag 28 januari van 16.00 tot 18.00 uur.
 
Op donderdag 28 januari staat tevens het notaoverleg over de initiatiefnota van het lid Sienot over “De ruggengraat voor goedkope en schone stroom, het elektriciteitsnet van de toekomst” gepland. Over het al dan niet controversieel verklaren van dit onderwerp wordt in de extra procedurevergadering op 26 januari besloten.
 
Graag verneem ik uiterlijk woensdag 20 januari 2021 om 14.00 uur of de twee bovenstaande commissieactiviteiten doorgang kunnen vinden (graag door middel van een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst.*