E-mailprocedure : E-mailprocedure - Voorstel om de minister van IenM een brief te verzoeken in verband met twee artikelen over fraude met testen van auto's

De vergadering is geweest

21 januari 2016
16:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
Hierbij leg ik u het voorstel van het lid Van Veldhoven (D66) voor om de minister van Infrastructuur en Milieu om een brief te verzoeken, uiterlijk te ontvangen op 28 januari 2016, waarin zij reageert op de volgende berichten die gisteravond door de NOS gebracht werden:
  1. < >< > 
    De rationale achter dit verzoek is als volgt:

    Het lid Van Veldhoven stelt dat aangezien zij aanvrager is van het plenaire debat over de fraude met testen van uitstoot van auto’s zij een reactie van de minister zou willen hebben voorafgaand aan dit debat. Dit is namelijk nieuwe informatie die wat het lid Van Veldhoven betreft cruciaal is voor het debat, evenals de reactie van de minister daarop.
     
    De reden voor dit verzoek per e-mailprocedure is dat deze berichten later kwamen dan de procedurevergadering van de commissie IenM van 20 januari 2016, waar ze dit verzoek anders had neergelegd. Tegelijkertijd is nog onduidelijk wanneer het plenaire debat zal worden ingepland, waarbij het lid Van Veldhoven er aan hecht dat dit verzoek het plannen van het plenaire debat niet zal vertragen.
     
    Hierbij wordt u vriendelijk verzocht om vóór VANDAAG 21 januari 2016 te 16.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
     
     
    Met vriendelijke groet,
    Rens Jansma

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel om de minister van IenM een brief te verzoeken in verband met twee artikelen over fraude met testen van auto's

    Te behandelen:

    Loading data