E-mailprocedure : Voorstel van het lid Van Helvert (CDA) inzake het algemeen overleg Spoor d.d. 10 september 2015

De vergadering is geweest

9 september 2015
19:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
Het lid Van Helvert (CDA) stelt voor, met het oog op de discussie tijdens de regeling van werkzaamheden van zojuist, om het algemeen overleg Spoor van morgen te concentreren op ProRail: de aanbestedingsproblematiek, de verbouw van station Utrecht en de rol van de staatssecretaris daarbij. Ook de zojuist ontvangen brief over de gebruiksvergoeding op het spoor (2015Z16136) kan daarbij besproken worden. Voor dit algemeen overleg is 4 uur gereserveerd.
 
Alle andere spooronderwerpen kunnen dan geagendeerd worden voor het extra algemeen overleg waar de commissie eerder deze week in een e-mailprocedure toe besloten heeft, dat oorspronkelijk over de aanbesteding van spooronderhoudscontracten bij ProRail zou gaan. Een datum voor dat algemeen overleg wordt op dit moment gezocht.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk VANDAAG TE 19.00 UUR te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Met vriendelijke groet,
Leonie Tijdink
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Van Helvert (CDA) inzake het algemeen overleg Spoor d.d. 10 september 2015

    Te behandelen:

    Loading data
  2. 2

    Besluit ACM over verhoging gebruiksvergoeding en benchmark gebruiksvergoeding spoorgoederenvervoer

    Te behandelen:

    Loading data
  3. 3

    Reactie op verzoek van het lid Van Helvert, gedaan tijdens de Regeling van Werkzaamheden d.d. 9 september 2015, over het bericht ‘ProRail-topman waarschuwt voor nieuwe tegenvallers’

    Te behandelen:

    Loading data